Railsysteem

Het railsysteem is een Aluminium verlichtings rails die werkt op 230 volt. Hierdoor is er geen transformator nodig en is het lichtsysteem simpel te dimmen met bijna alle verkrijgbare dimmers (mits de spots dimbaar zijn). Het systeem is oneindig lang te maken en er kunnen maximaal 20 spots aan gemonteerd worden. Dit systeem is verkrijgbaar in het wit, Aluminium en Chroom kleurig.

Rilsysteem Lamponline

Het systeem is simpel: U heeft een voeding nodig, rails(en), verbinder(s), eventueel 1 of meerdere bochten, spots, en het systeem kan branden. Alle onderdelen zijn (evt. d.m.v verbinders) aan elkaar te koppelen en simpel aan het plafond te moenteren. De spots kunt u op elke gewenste plek monteren en later verplaatsen. Eventueel is er een mogelijkheid om door middel van afstands houders de rails ong. 10 cm naar beneden te laten komen. Er zijn spots met LED verlichting geïntegreerd maar eventueel zijn ook de lichtbronnen te vervangen voor dimbare varianten van Philips.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij verschillende railssystemen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de verlichtingsrails in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

 

 

 

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting