Vloerlampen

Vloerlampen zijn door de grote afmetingen hiervan zeer bepalend voor het interieur, net als bij een ander grote meubelstukken is het vooral bij vloerlampen belangrijk dat het bij het interieur past. Belangrijk is dat de materiaal keuze voor de vloerlamp terug komt bij de rest van het interieur. Vloerlampen zorgen voor sfeer maar kunnen ook zorgen voor de basisverlichting van een woonkamer. De lichtbronnen variëren van traditionele gloei-en halogeenlampen tot spaarlampen in diverse vormen, ook worden vloerlampen steeds vaker ontworpen met power LED's. Momenteel zijn er al LED vloerlampen die volledig dimbaar zijn en zeer veel licht geven.

Vloerlampen met een hoge lichtopbrengst worden vaak geleverd met een dimmer om een bepaalde sfeer te creëren (gedimt halogeen geeft mooi warm 'flame' licht). Met het dimmen van deze armaturen worden deze niet echt zuiniger, bijvoorbeeld: als u een vloerlamp met een 300 Watt halogeenlamp 50% dimt zal deze ongeveer 15% minder verbruiken en niet 50% minder verbruiken. Daarom is het zeer belangrijk dat de juiste lamp in het armatuur zit, als de vloerlamp vaak 50% gedimd is kunt u het beste een lampje met het helft van het vermogen toepassen. Wat betreft het dimmen van vloerlampen: vaak is het ook mogelijk om later een dimmer aan te brengen.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie vloerlampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.                                             

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting