Buitenlamp

De ideale buitenarmaturen geven een finishing touch aan uw traditionele of moderne tuin. De verlichting die u kiest kan de donkere hoeken van uw tuin beter verlichten en extra waarde en karakter geven aan het ontwerp rond uw woning.

Naast het decoratieve doel van de tuinverlichting kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt uw veiligheid. De allernieuwste buitenverlichting heeft zuinige ingebouwde PowerLED verlichting als lichtbron, maar zowel LED- als spaar- en halogeenlampen kunnen ook apart in de meeste armaturen gemonteerd worden.

Buitenlamp Manual

 

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij geen buitenlampen gepresenteerd, wij verkopen alleen buitenverlichting via internet. Wij versturen alle buitenlampen van Lamponline gratis.

 

Klassieke buitenlampen

Mensen brengen steeds meer tijd door in hun tuin en op hun terras. Met klassieke buiten verlichting is het eenvoudig om tuinpaden te accentueren, stoepen en opritten te verlichten en op terrassen een gezellige sfeer te creëren.

Lamponline biedt een ruim assortiment klassieke verlichting voor buiten. Of u nu een eenvoudige wandlamp zoekt, een inbouwspot of een lantaarnpaal met drie armen, in onze collectie vindt u het.

 

Moderne buitenlampen

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het aankleden van uw tuin. Het belichten van de gevel, het markeren van een tuinpad of het leggen van de juiste accenten. De moderne buitenverlichting van Lamponline.nl zet meteen de juiste toon. Onze collecties bestaan doorgaans uit moderne sokkels, moderne buitenwandlampen, spots en moderne tuinpalen

 

Zo vormt de tuinverlichting een mooi harmonisch geheel. Alle buitenlampen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals RVS of Aluminium, hierdoor heeft u lang plezier van uw tuinverlichting

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij geen buitenlampen gepresenteerd, wij verkopen alleen buitenverlichting via internet. Wij versturen alle buitenlampen van Lamponline gratis.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect een bepaalde Buitenlamp heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.

 

Hanglampen-Plafondlampen-Tafellampen-Spots-Vloerlampen-Wandlampen-Ledino-MyLiving-Lirio-Arcitone-Buitenlampen