Buitenlampen

De ideale buitenlampen geven een finishing touch aan uw traditionele of moderne tuin. De buitenlamp die u kiest kan de donkere hoeken van uw tuin beter verlichten en extra waarde en karakter geven aan het ontwerp rond uw woning. Naast het decoratieve doel van de buitenlampen kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt uw veiligheid. Een buitenlamp met een bewegingssensor of met een dag-nacht schakelaar zorgt voor veiligheid in en om het huis. Het zal inbrekers afschrikken als plotseling het licht aangaat en licht dat automatisch aangaat als het donker wordt, zal continu een bepaalde plek goed verlichten.

Met staande buitenlampen is het eenvoudig om tuinpaden te accentueren, stoepen en opritten te verlichten en op terrassen een gezellige sfeer te creëren. Tegenwoordig is het ook erg trendy om een buitenlamp te monteren die meteen het huisnummer aangeeft, meestal is de lichtbron een LED module. De allernieuwste buitenlampen hebben zuinige ingebouwde PowerLED verlichting als lichtbron, maar zowel LED als spaar- en halogeenlampen kunnen ook apart in de meeste armaturen gemonteerd worden.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij geen buitenlampen gepresenteerd, wij verkopen een grote collectie buitenverlichting via internet. Elke buitenlamp van Lamponline wordt gratis verstuurd vanaf € 35,-.                                                

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting