Inbouwspots

Inbouwspots worden op muren, vloeren of plafonds gericht en zijn bedoeld om specifieke delen van een kamer te accentueren. Wij voeren een groot assortiment inbouwspots die geschikt zijn voor badkamers (minimaal IP21) maar ook hebben we een grote collectie inbouw spots voor alle andere ruimtes in uw huis. De keuze voor de lichtbron is halogeen, spaarlampen en uiteraard is er al een grote collectie met powerLED's. Deze power led's verbruiken zeer weinig maar geven net zoveel licht als de traditionele lichtbronnen. Ook gaan LED inbouw spots veel langer mee en zijn goed dimbaar en geven mooi warm licht (2700 Kelvin). Ook is er een mogelijk om inbouw spots te leveren voor grote gaten. Als u nu gloeilamp inbouwspots in uw plafond heeft zitten met een groot gat diameter, bestaan er eventueel verloopringen om toch een mooie LED of halogeen inbouw spot te monteren in uw plafond.

De meest verkochte inbouwspot is momenteel een kantelbare LED inbouw spot die volledig richtbaar is en die gemaakt is van gegoten Aluminium. De laag die op deze inbouw spot is aangebracht is Chroom, Mat-chroom, wit of brons. Bij alle inbouwspots hebben wij op onze site lamponline de inbouwmaten vermeld zodat u rekening kan houden met de afmetingen die minimaal (hoogte) of maximaal (zaaggat) nodig zijn om een inbouwspot veilig te kunnen monteren in uw plafond.Ook kunt u een keuze maken als de spot in de badkamer moet worden gemonteerd.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie inbouw spots gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.                                         

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting