Hanglampen

Klassieke, romantische en moderne hanglampen, de keuze is enorm. Normaal altijd met een fitting waarbij de lichtbron vervangen kan worden, maar de allernieuwste hanglamp modellen worden geleverd met ingebouwde LED modules die traploos dimbaar zijn en moeiteloos 20 jaar meegaan. De hanglamp verandert steeds met de trends van het interieur mee. Lampenkappen in allerlei stoffen en in alle kleuren van de regenboog, armaturen van metaal gecombineerd met glas of stof. Ook het dimmen is veranderd, het dimmen van een hanglamp met een PowerLED module moet op een andere manier gebeuren dan het dimmen van een halogeen- of gloeilamp hanglamp, ook zijn er tegenwoordig veel hanglampen met een dimmer op het armatuur.

Onze klassieke/romantische hanglampen zijn vervaardigd van duurzame, vrijwel tijdloze materialen. Voor de hanglamp wordt vaak messing, brons en metaal gebruikt. Materialen die ideaal zijn voor het creëren van een typisch antieke goudkleur of perfect zijn voor het geven van authentieke roesteffecten aan onze hanglampen. Ook hanglampen of kroonluchters met creme kleurig gespoten metaal geven een apart romantisch sfeer in de woonkamer. Moderne hanglampen zijn eigentijds en verkrijgbaar in een groot diversiteit van materialen. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in diverse kunststoffen, of metalen als rvs (inox) en chroom, al dan niet glimmend of geschuurd. Tegen woordig zijn ook de Industrie hanglampen erg trendy in metaal of andere materialen. Veel modellen zijn zelfs overgenomen uit de klassieke lijnen, maar krijgen door deze modieuze materialen juist een strakke, moderne look. Ook in de normaliter bronze klassieke kleur worden tegenwoordig veel moderne (strakke) hanglampen gemaakt.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie hanglampen gepresenteerd. Wij versturen alle hanglampen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de hanglamp in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.                                             

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting