Product filters

Kapstokken - Meubels

Kapstokken in de hal zijn vaak een onder geschoven kind terwijl het toch het visitekaartje van de woning is. Hangers van RVS of RVS kleur, spiegels in dezelfde trend en kleur als de kapstok, maar ook het gebruiksgemak zoals een flink aantal haken om zo veel mogelijk jassen te herbergen. Klokken en klein meubelen maken een interieur gezellig maar kunnen ook practisch zijn, paraplubak, tafeltje voor bij de bank, of een mooie schaal om fruit op te leggen.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een kleine collectie kapstokken en kleinmeubelen gepresenteerd, spiegels zijn niet aanwezig in onze winkels. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de artikelen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting