Product filters

LED strip

Onze LED strips worden geleverd als set en kunnen door de uitbreidingssetjes uitgebreid worden. U kunt kiezen tussen de warm witte LED strips (3000 Kelvin), koelwitte strips (6000 Kelvin) of de RGB LED strip. De licht kleur van de warm-witte LED strips zijn vergelijkbaar met gloeilampen licht en zijn perfect voor montage in een (vitrine-) kast en voor bijvoorbeeld onder keuken kastjes. Met de RGB LED strip kunt u kiezen voor de geschikte kleur en deze kleur is eventueel ook dimbaar, dit alles is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Ook is het mogelijk om verschillende licht programma's in te stellen met de afstandsbediening.

De gewone LED strips hebben een coating waardoor deze extra beschermd en spat water dicht is. Deze warm witte strips verbruiken 3,12 Watt per meter en de RGB LED strip verbruikt 9,36 Watt per meter.

De ECO LED strip hebben geen coating en zijn ideaal op plekken waar geen aanraking mogelijk is en waar geen spat water kan komen. De ECO LED strips geven iets minder licht en de LEDS bevinden zich iets verder uit elkaar Deze verbruiken 2,4 Watt per meter voor de warm witte kleur en 7,2 Watt voor de RGB strip.

Fantaseer wat u allemaal kan doen met deze strips, onder een kast, in of op een kast of in een koof aan het plafond. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Mocht u meer informatie willen hebben kunt u mailen of langs komen in een van onze winkels in Almere of Zaandam waar we deze strips kunnen demonstreren.