Lente design weken

Vier de lente

M E T  O O G S T R E L E N D  D E S I G N

'Make design matter' is het thema van de Lente Designweken van uw lichtleverancier Licht Plaza in Almere en Zaandam! Graag nodigen we u als goede relatie uit in één van onze filialen om onze collectie te bekijken onder het genot van een kopje koffie en een persoonlijk gesprek.

Met de kortingscode: lentedesignkorting krijgt u 10% korting op de Lente Design collectie op deze pagina

Deze zorgvuldig gekozen collectie van de leverancier Steinhauer bestaat uit robuuste verlichting aangevuld met de modernste LED armaturen. Deze Steinhauer lampen zijn van de hoogtste kwaliteit en de mooiste (nederlandse) design.

Steinhauer is een familie bedrijf dat nu al drie generaties designverlichting produceert. Sinds 1933 is Steinhauer fabrikant en importeur van verlichtings armaturen en met een uitgebreid assortiment lampen uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders in Nederland.

Met een eigen ontwerp studio en fabriek in Nederland wordt er snel gereageerd op nieuwe trends om deze veelzijdige collectie up to date te houden. Het ontwerpen en produceren van de collectie met degelijke en duurzame materialen is het handelsmerk geworden. Ook energie zuinige LED verlichting heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in de collectie.

Met een dynamische en ervaren team levert Steinhauer vanuit Apeldoorn vooral aan de betere verlichtingswinkels in heel europa.