Oosterse lampen

Om de woonkamer gezellig in te richten, is licht ontzettend belangrijk. Als u daarbij iets anders zou willen dan normaal dan zou u kunnen denken aan onze Oosterse lampen die zijn gemaakt van mozaïek(glas), metaal of natuurlijke materialen. Deze verlichting geeft meteen een heel exotische ambiance in uw huis zonder dat er veel aan de inrichting veranderd hoeft te worden.
 
Onze Mozaiek lampen zijn gemaakt van glasmozaïek. deze oosterse lampen worden allemaal met de hand vervaardigd. Op een glazen bol worden met de hand een patroon van kleine stukjes gekleurd glas in prachtige patronen ingelegd en met een voegmiddel afgewerkt, hierdoor ontstaat er een 100% uniek exemplaar. Van de metalen of vol glazen lampen is er niet een hetzelfde, dit is de charme en de authenticiteit van dit type lampen.
 
In onze winkels in Almere en Zaandam hebben we een kleine collectie oosterse lampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis vanaf € 35,- en wilt u de armaturen in het echt komen bewonderen kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.