Philips Concepten

Philips was al een wereldspeler met lichtbronnen maar nadat Philips in 2006 Massive verlichting heeft overgenomen zijn ze marktleider geworden in de consumentenverlichting. Met o.a merken als: MyLiving, Ledino, LIRIO en Arcitone laat Philips zien dat design, kwaliteit en duurzaamheid  hand in hand gaan.

In Kontich, nabij Antwerpen, is het wereldwijde hoofdkantoor van Philips Consumer Luminaires gevestigd. Voor deze tak van Philips Lighting die zich volledig richt op de markt voor consumentenverlichting, is vooral de ontwikkeling van LED armaturen zeer belangrijk. In de toekomst zullen er volgens Philips alleen nog maar armaturen geproduceerd worden met ingebouwde LED modules met een levensduur van minimaal 20 jaar. Dit betekent dat in de toekomst de losse lichtbronnen zullen verdwijnen.

Philips armaturen zijn er met veel verschillende lichtbronnen maar vooral met LED heeft Philips een grote voorsprong. Het dimmen van een Philips LED lamp gaat zeer goed zonder gebrom en geknipper, bovendien is de lichtkleur van de LED armaturen mooi warm (2700 Kelvin). Ook de lichthoeveelheid van de LED is goed, de 7,5 Watt module is echt vergelijkbaar met een 40 Watt halogeen lamp. Wat betreft de betrouwbaarheid: wij verkopen in onze winkels (in Almere en Zaandam) en via Lamponline sinds 2008 LED lampen van Philips en hebben sindsdien nog nooit retouren ontvangen.

 

Philips LIRIO Philips MyLiving Philips Arcitone

 

Philips Ledino Philips HUE

Momenteel geven we Korting op de Philips concepten: LIRIO, MyLiving, Arcitone, en Ledino. De nieuwste ontwikkeling is de HUE Connect collectie, deze lichtbronnen en armaturen zijn eventueel te bedienen met een Tablet of mobiele telefoon. Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect de Philips verlichting heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.            

 

HUE-Plafondlampen-Tafellampen-Spots-Vloerlampen-Wandlampen-Ledino-MyLiving-Lirio-Arcitone-Buitenlampen