Philips Ledino

Philips Ledino is het eerste complete assortiment binnen en buitenverlichting ter wereld waarbij geavanceerde LED-technologie wordt gebruikt.

Philips gebruikt voor de hele Ledino-serie de zogenaamde LumiLed Luxeon Rebel LEDs. Luxeon Rebels zijn de kleinst monteerbare power LEDs die momenteel verkrijgbaar zijn en bieden de hoogste lumen per watt in de branche.
De Luxeon Rebels worden veelal geintegreerd in een "puck" (3 LED's in een ronde compacte behuizing), maar zijn ook als alleenstaande lichtbron te gebruiken in armaturen waarvoor je een lagere lichtsterkte wenst. De lichtkleur is 2700 Kelvin en daardoor geeft deze LED de warmste lichtkleur die verkrijgbaar is. Bij sommige Ledino armaturen kunt u m.b.v een meegeleverde sleutel de lichtkleur instellen van 2500 tot 3450 Kelvin.

Hanglamp Philips Ledino 439923116

Veel armaturen van de ledino collectie zijn dimbaar, u heeft daar wel een electronische halogeendimmer (Tronic-dimmer) voor nodig. Een voordeel van LED verlichting is dat deze direct op volle sterkte brandt, veel energie zuinige lampen hebben een opstart tijd nodig. De Ledino armaturen zijn ontworpen om minimaal 20 jaar mee te gaan, de lichtbron hoeft daardoor nooit meer vervangen te worden.

Enkele voordelen van Ledino: LED met een mooie warme lichtkleur, energiebesparing van 80%, extreem lange levensduur van 20 jaar, en merendeel van de armaturen zijn dimbaar.

 

Ledino Hanglampen Ledino Tafellampen Ledino Vloerlampen
Ledino wandlampen Ledino Spots Ledino Inbouwspots
Ledino Plafondlampen Ledino Buitenlampen

 

 

De Ledino collectie bestaat uit hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen, buitenverlichting, spots, inbouwspots en plafondlampen. Zowel in ons filiaal in Almere als in Zaandam hebben wij een grote collectie van Ledino, mocht u willen komen kijken en u wilt weten of het artikel ook aanwezig is neem dan even contact met ons op. 

Momenteel geven we bij Lamponline en Lichtplaza korting op de gehele collectie Ledino verlichting. Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect de Philips Ledino verlichting heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.                                                                                                

 Hanglampen-Plafondlampen-Tafellampen-Spots-Vloerlampen-Wandlampen-Ledino-MyLiving-Lirio-Arcitone-Buitenlampen