Badkamerlamp

Vroeger was er alleen een mogelijkheid om een waterdichte plafondlamp in de badkamer te monteren als badkamer verlichting, tegenwoordig is de keuze wat groter en worden er vaak meerdere lichtpunten aangelegd in de badkamer.

Wat momenteel trending is is om inbouw spots te monteren als badkamerverlichting, hier heeft u wel een verlaagd plafond voor nodig en dat is niet voor iedereen weg gelegd. Ook plafondspot i.c.m spots aan de wand is momenteel een veel gekozen combinatie als badkamer verlichting. In deze spots bevindt zich een halogeen lamp of eventueel een LED lamp. Het voordeel van LED verlichting is dat deze zeer zuinig is en lang mee gaat.

Voordat u badkamerlampen aan gaat schaffen kijk goed of deze veilig op de plek gemonteerd kan worden. Badkamerverlichting die dicht bij de douche of vlak bij het bad gemonteerd moeten worden moeten een hoge dichtheid hebben, dit wordt vertaald in de IP waarde. Mocht u hierover twijfels of vragen hebben kunt u altijd even contact opnemen met Lamponline.

De meeste is gemaakt van verchroomd metaal met eventueel wit glas omdat dit mooi combineert met chrome kranen, ook mat-chroom is zeer trendy en is vaak goed te combineren met badkamer accerssoires.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie badkamerlampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis en wilt u de badkamer verlichting in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.