Paulmann U-Rail

Paulmann U-Rail

Met de Paulmann URail zijn de mogelijkheden oneindig, omdat het systeem werkt op 230 volt (en niet op 12 volt) en wordt er geen gebruik gemaakt van een transformator. Hierdoor is het systeem stabieler en kunt u langere lengtes maken (12 volt systemen zijn beperkt qua lengte), ook is het systeem makkelijker te dimmen (gloeilampen dimmer). Het systeem bestaat uit verschillende lengtes rails, verbinders, T en X verbinders en verschillende soorten spots of hanglampen. 

De verlichtingsrail is verkrijgbaar in het wit, Aluminium of chroom en ook de spots en onderdelen zijn in deze 3 kleuren te krijgen. De spots zijn zowel te verkrijgen met LED, halogeen of spaarlampen. Op onze site staat er vermeld bij de spots of de spots te dimmen zijn, veel LED spots van Paulmann zijn niet dimbaar maar we hebben voor een aantal spots een losse LED alternatief in de vorm van GU10 LED spots van Philips. Deze spots zijn om te wissel met de standaard Paulmann lampen en deze Philips spots zijn wel makkelijk te dimmen met een gewone 230 Volt dimmer.

De U-Rail van Paulmann is vooral heel interessant in een keuken, u kunt het licht van het lichtpunt verplaatsten op een plek boven het aanrecht. Hierdoor heeft u het licht recht boven u en schijnt deze niet in uw rug. Ook een zolder waarbij er vaak veel licht nodig is en dan het liefst goed verspreidt is een verlichtingsrail van Paulmann een goed alternatief. Te weinig licht? Geen probleem, klik er een of 2 lampjes bij. Het systeem is eventueel ook 10 cm omlaag te brengen d.m.v afstands houders. In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam is dit railsysteem te bekijken en aan te raken, wij kunnen u adviseren en een berekening maken en precies nakijken welke onderdelen u nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.