• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HUE Lichtbron E14 White and Color Ambiance set van 2

€99,95 €94,95
Set van 2 E14 lichtbronnen die gebruikt kan worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de RGB uitvoering dus die geeft  wit licht van dag licht (6500...
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HUE Lichtbron E14 White and Color Ambiance set van 2

Set van 2 lichtbronnen die gebruikt kunnen worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de RGB uitvoering dus die geeft wit licht van dag licht (6500 Kelvin) tot mooi warm flame licht (2000 Kelvin) maar u kunt ook kiezen voor 1 van de 16 miljoen kleuren.

Let op! Deze lampen zijn niet alleenstaand te gebruiken, u heeft hiervoor een HUE bridge nodig en die wordt niet meegeleverd bij deze HUE LED lampen.

De licht bron heeft een hoogte van 11 cm en een breedte van 4 cm, de verwachte levensduur van de LED lamp is ongeveer 15.000 uur. Deze E14 HUE LED lamp verbruikt 6,5 Watt en geeft 470 Lumen aan licht, dit is ongeveer vergelijkbaar met een oude gloeilamp van ongeveer 40 Watt. Als u de app heeft geinstalleerd kunt u de lampen in elke witte kleur instellen, van dag licht (6500 Kelvin) tot mooi warm flame licht (2000 Kelvin) maar u kunt ook kiezen voor 1 van de 16 miljoen kleuren.

Alle artikelen van het HUE connect systeem zijn te bedienen als er een Bridge is geinstalleerd en als er een App is geinstalleerd op uw mobiel of Tablet (Android of IOS). Met de HUE app van Philips kunt u elke lamp of connect armatuur bedienen en dimmen en schakelen. Ook kunt u eventueel de HUE lichtbron of het armatuur bedienen op afstand (buitenshuis). Het is zelfs mogelijk om de verlichting aan te laten gaan als het buiten donker wordt, of de verlichting kan als wekker fungeren.

*De bridge is een kastje die ervoor zorgt dat er een verbinding komt tussen de HUE lampen (of armaturen) en de app. De Hue Bridge wordt met een meegeleverde netwerkkabel aangesloten op je internetrouter (modem) en op elke plek waar er wifi-bereik is kan de Philips App de HUE lampen (of armaturen) bedienen.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen