• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamp

Bij Lamponline.nl verkopen we lampen in alle soorten en types, zowel de losse lichtbronnen zijn aanwezig als ook alle type interieur en exterieur lampen. De lampen van Lamponline zijn verkrijgbaar met zowel de conventionele halogeen lichtbronnen als met energie zuinige lichtbronnen zoals LED en spaarlampen.De lampen die momenteel verkocht worden zijn bijna allemaal LED.

 

Klik hier voor alle lampen

 

Met een LED lamp bent u verzekerd van de meest energie zuinigste lamp die er is. Ook de levensduur van een LED lamp is ongeveer 20x langer dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Het dimmen van een LED lamp is met de juiste dimmer i.c.m het juiste voorschakelapparaat geen enkel probleem meer.

Een klassieke lamp wordt vaak gemaakt in de bronze kleur i.c.m een stoffen lampen kap of bewerkt glas. Maar momenteel worden er ook veel moderne lampen verkocht in de bronze kleur en dan vooral met een strakke creme kleurige kap. Een moderne hanglamp wordt vaak verkocht in de Mat-chrome of chrome kleur met een lichte stoffen kap of een wit glas.

Buitenlampen zijn er ook in moderne en klassieke uitvoeringen, vaak zijn de moderne buitenlampen gemaakt van Aluminium of RVS. De kleuren zijn vaak matte metaal kleuren of wit en zwart. De klassieke buitenlampen worden vaak in een donker gespoten kleur aangeboden. In een buiten lamp bevindt zich bijna altijd een energie zuinige lamp en net als bij de “binnen lampen” zijn er ook veel types met ingebouwde LED modules.

Een lamp van lampenwebshop Lamponline mag na aanschaf binnen 14 dagen retour gestuurd worden, ook geven wij 2 jaar garantie op de lampen en op sommige armaturen zelfs 5 jaar. Vindt u de keuze moeilijk? U kunt altijd contact opnemen voor een lichtadvies.