• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine buitenlamp grondinbouwspot Floor eco koel wit licht

€20,95
Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is een kwestie van simpel de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes en klaar!
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plug & Shine buitenlamp grondinbouwspot Floor eco koel wit licht

Deze grondinbouw spot is een inbouwspot die sfeer- en accent verlichting geeft bij uw terras of pad. Deze kunststof/RVS spot geeft een licht bundel van 90°, de lamp wordt geklemd d.m.v veren. De 1 Watt LED lichtbron geeft 80 Lumen (vergelijkbaar met 10 Watt gloeilampen licht) aan koel wit licht (4000 Kelvin). De hoogte is 3 cm en de breedte is 7 cm, de inbouwdiepte is 3,5 cm en de inbouwdiameter is 6,3 cm. Kleur: RVS met mat kunststof.

Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. De basis is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes.

Waarom een 24 volt systeem? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor mens en dier. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning.

Film

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen