• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine buitenlamp staand Cone 60°

€121,00
Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is een kwestie van simpel de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes en klaar!
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plug & Shine buitenlamp staand Cone 60°

Deze Aluminium buitenspot Cone is een staande buitenlamp die gericht licht naar beneden geeft, ideaal om een pad te verlichten. Ook is dit armatuur uitermate geschikt om in de tuin de mooiste plekken te accentueren. Het licht wordt naar beneden gericht met een bundel van 60 graden en is makelijk te plaatsen m.b.v de meegeleverde spie. De 4,3 Watt LED lichtbron geeft 438 Lumen aan warm wit licht (3000 Kelvin). De hoogte is 59,2 cm en de breedte is 11 cm, de diepte is 21,2 cm , de kleur is Antraciet i.c.m zilver.

Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. De basis is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes.

Waarom een 24 volt systeem? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor mens en dier. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning.

Film

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen