• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spot 103 alu LED

€81,95
Aluminium kleurige spot die wordt geleverd incl 2x 4 watt ingebouwde LED lichtbronnen. Deze LED lampen geven elk 294 lumen aan warmwit licht (2700 Kelvin).
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Spot 103 alu LED

Aluminium kleurige spot die wordt geleverd incl 2x 4 watt ingebouwde LED lichtbronnen. Deze LED lampen geven elk 294 lumen aan warmwit licht (2700 Kelvin), in totaal is dit vergelijkbaar met 2x 35 Watt halogeen lampen. Deze LED lamp is volledig draai en kantelbaar. Lengte: 19 cm. Breedte: 4 cm, hoogte van de spot: ong. 18 cm. Deze spot is eventueel dimbaar met een Tronic dimmer (fase- afsnijdimmer). De kleur van deze spot is alu (grijs) en de ringen om de lichtbronnen zijn wit gemaakt.

Deze 1 fase railsysteem werkt erg simpel: alle onderdelen zijn te koppelen met een verbinder, en in de rails bevinden zich gleuven waarmee het systeem aan het plafond gemonteerd kan worden. De spots zijn makkelijk los en vast te maken en goed heen en weer te schuiven. ook zijn de spots goed draai- en kantelbaar waardoor u altijd het licht krijgt op de juiste plek. Als basis heeft u altijd een voeding nodig (het systeem werkt op 230 volt dus u heeft geen transformator nodig), een verbinder (om de connectie te maken met de rail) en de rails zelf. Van daaruit kunt u uw systeem zelf samenstellen met lengtes, hoeken of T- en X- stukken.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen