• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerlamp Split LED

1 / 3
€179,00 €159,95
Stijlvolle mat-chrome LED vloerlamp die aan de bovenzijde is voorzien van 2 kunststof halve schalen die onafhankelijk van elkaar gedraaid kunnen worden, deze geven zowel licht naar de boven als naar de onderkant.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Vloerlamp Split LED

Stijlvolle mat-chrome LED vloerlamp die aan de bovenzijde is voorzien van 2 kunststof halve schalen die onafhankelijk van elkaar gedraaid kunnen worden, deze geven zowel licht naar de boven als naar de onderkant. De onderste LED lichtbron verbruikt 3,5 Watt en geeft 340 Lumen aan licht, de LED's aan de bovenzijde verbruiken in totaal 20 Watt en deze geven 2000 Lumen aan licht.

Beide lichtbronnen zijn onafhankelijk van elkaar te dimmen maar deze lamp kan net iets meer dan de normale LED lampen. Door middel van de draai knoppen aan de achterkant is de lichthoeveelheid in de door u gewenste stand te bepalen maar met deze knoppen kunt u ook de lichtkleur bepalen van de LED lichtbronnen. U kunt kiezen voor mooi warm licht (3000 Kelvin) of voor spier wit werk/lees licht (5500 Kelvin). Hierdoor is de vloerlamp split een multifunctionele lamp die precies de lichtkleur kan geven die u wilt.

De hoogte is 181 cm en de arm heeft een lengte van 33 cm. Deze lamp wordt geleverd als een bouwpakket maar is simpel in elkaar te zetten, de garantie is 5 jaar.

Film 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen