• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kapstok

Kapstokken zijn vaak het eerste meubelstuk dat iemand tegen komt als die het buis binnen komt. Dus waarom dan niet in de sfeer van de rest van de meubelen? Hangers van RVS of RVS kleur, spiegels in dezelfde trend en kleur als de kapstok, maar in het gebruik moet de kapstok natuurlijk heel makkelijk zijn. Meer dan voldoende haken op de juiste hoogte en (eventueel) voldoende hangers om zoveel mogelijk jassen te kunnen ophangen.

 

Klik hier voor alle kapstokken

 

Momenteel is in de meubelbranche de industry look meubels met verweer hout en metaal erg trendy, daar zijn ook een verschillend aantal kapstokken in verkrijgbaar. Ook de kapstokken in het RVS of geschuurd staal zijn erg decoratief in een modern interieur. De topper is wel de kapstok 104, mat chroom geschuurd en met voldoende haken, een sieraad voor in de hal!

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een kleine collectie kapstokken gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis en wilt u de artikelen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect een bepaalde Kapstok heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.