• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lichtbron met sensor

De nieuwste ontwikkeling op lichtbronnen gebied zijn de lichtbronnen met ingebouwde dag/nacht sensors. Hierdoor kunt u uw buitenlamp omtoveren tot een lamp die overdag uit is en aan gaat als het gaat schemeren.
Merken
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar

Lichtbron met sensor

Onze lichtbronnen met dag en nacht sensor branden als het donker is en gaan overdag bij voldoende licht automatisch uit. Deze lichtbronnen zijn alleen geschikt voor buitenlampen en werken het best bij buitenlampen met helder glas of kunststof (bijvoorbeeld de kubistische buitenlampen). Ook moet de lamp "contact" hebben met het daglicht, dus als de lamp onder een grote overkapping geplaatst is kan deze niet goed werken. Ook is het belangrijk dat de lamp niet te dicht geplaatst wordt bij andere buitenlampen of andere lichtbronnen.

De Sensor lichtbronnen van Lamponline zijn allemaal super zuinig door de ingebouwde filament LED techniek en zien er ook geweldig uit door de (gedraaide) filament techniek. Sommige LED lampen geven warm wit licht (2700 Kelvin) en sommige geven mooi zacht flame licht (2200 Kelvin). Over het vervangen van de lichtbron hoeft u zich geen zorgen te maken, door de levensduur van 20.000-30.000 uur heeft u jaren plezier van de LED lamp.