• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandlamp Highlight

Veel wandlampen van Highlight zijn voorzien van dimmers waardoor u de juiste sfeer in een kamer kunt creëren. Een wandlamp van Highlight kenmerkt zich door de perfecte afwerking en worden gemaakt met de beste kwaliteit materialen.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Wandlamp Highlight

Veel wandlampen van Highlight zijn voorzien van dimmers waardoor u de juiste sfeer in een kamer kunt creëren. Een wandlamp van Highlight kenmerkt zich door de perfecte afwerking en worden gemaakt met de beste kwaliteit materialen. Ook heeft Highlight een aantal LED wandlampen in de collectie met of zonder ingebouwde dimmer. Highlight heeft deze LED wandlampen voorzien van de nieuwste LED techniek en wordt geleverd met een LED lamp die mooi en sfeervol warm licht geeft.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie Highlight wandlampen gepresenteerd. Wij versturen alle Highlight artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de Highlight armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.