• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buitenlamp Lucide

15% korting op de gehele Lucide buitenlampen collectie met de kortingscode : lucide2020

Op zoek naar een sfeervolle of functionele buitenlamp is een Lucide buitenlamp een goede keus. Prima kwaliteit en gemaakt volgends de laatste trends.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
Soort buitenlamp

Buitenlamp Lucide

Met buitenlampen van Lucide zet je elk gebouw, elke tuin en elk terras in het juiste licht. De Lucide collectie bestaat uit wandlampen, sokkels en spots die uw tuin perfect kunnen verlichten. Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur van een pand moet stijlvol worden verlicht en ontworpen voor meer veiligheid (oriëntatie in het donker) en/of decoratieve lichtaccenten.

Omdat de Lucide buitenverlichting in alle weersomstandigheden buiten staat, moet de behuizing waterdicht ontworpen zijn zodat wordt voorkomen dat vocht of vorst de lampen binnendringt en schade veroorzaakt. De Lucide buitenlampen zijn er in verschillende uitvoeringen en er is een grote verscheidenheid in kleuren en materialen zoals RVS, chroom of aluminium. Uiteraard is de lichtbron LED of bestaat er een mogelijkheid om een LED lichtbron te plaatsen, hierdoor onstaat er een duurzame verlichtings oplossing.