• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buitenlamp met dag nacht sensor

Makkelijker kan het niet, een buitenlamp die automatisch aan gaat als het donker wordt. U hoeft nooit meer de buitenlamp aan en uit te schakelen. De buitenlamp met dag nacht sensor heeft vaak een kleine sensor die zich aan de onderkant van de sensor lamp.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
Soort buitenlamp

Buitenlamp met dag nacht sensor

Makkelijker kan het niet, een buitenlamp die automatisch aan gaat als het donker wordt. U hoeft nooit meer de buitenlamp aan en uit te schakelen. De buitenlamp met dag nacht sensor heeft vaak een kleine sensor die zich aan de onderkant van de sensor lamp bevindt, als het gaat schemeren gaat deze automatisch aan en overdag als het licht een bepaald LUX niveau heeft bereikt gaat de lamp weer uit.

Doordat de buitenlampen met schemer sensor bijna allemaal geschikt zijn voor energie zuinige LED lampen is hierdoor het verbruik ook minimaal, immers een 5 Watt LED lamp zal gemiddeld 50 Watt per dag verbruiken. Door het gebruik van een buitenlamp met schemersensor verdwijnt ook het nadeel dat de buitenlamp 24 uur lang moet branden, dus hierdoor is een buitenlamp met schemer schakelaar ook erg duurzaam.