• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nowodvorski

Nowodvorski Lighting is een vrij nieuwe speler op de West-Europese verlichtingsmarkt. Bij dit pools bedrijf wordt er nog echt geproduceerd, europese kwaliteit voor concurerende prijzen.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Nowodvorski

Nowodvorski Lighting is een gerenommeerd Pools verlichtingsbedrijf dat sinds 1994 op de binnenlandse markt actief is. De oprichter van het bedrijf Tadeusz Nowodworski is samen met zijn partners - broer Wacław en neef Bartłomiej, trouw aan de ideeën die hen vanaf het begin hebben geleid. Door samenwerking heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een van de grootste fabrikanten van decoratieve verlichting in Polen en in Midden- en Oost-Europa. Momenteel is Nowodvorski Lighting actief op 50 markten wereldwijd. De totale oppervlakte van twee fabrieken in Częstochowa en Siemianowice Śląskie is 15.000 m2, met hightech-machines kunnen dagelijks meer dan 5000 stuks armaturen kunnen worden geproduceerd.


Nowodvorski Lighting heeft 400 mensen in dienst op verschillende niveaus. Wederzijds vertrouwen en respect tussen de werkgever en de werknemer hebben geleid tot een uitstekende samenwerking. Het bedrijf heeft een groot deel van het succes te danken aan hardwerkende en creatieve medewerkers.


Nowodvorski doet er alles aan om nieuwe trends bij te houden en zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen. Het biedt duizenden modellen lampen, waaronder hanglampen, spots, gebogen glazen lampen, klassiek verlichting, kinderverlichting, wandlampen, badkamerlampen en buiten verlichting. Elk item is een europees ontwerp met de hoogste afwerkingsgraad.