• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klassieke buitenlampen

Mensen brengen steeds meer tijd door in hun tuin en op hun terras. Met de klassieke tuinverlichting van Lamponline is het eenvoudig om tuinpaden te accentueren, stoepen en opritten te verlichten en op terrassen een gezellige sfeer te creëren.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
Soort buitenlamp
-18%
Lamponline Buitenlamp Blaricum wand klein
€59,95 €48,95
+
€68,95 €58,95
+
-11%
Lamponline Buitenlamp Hilversum wand
Buitenlamp Hilversum wand
€89,95 €79,95
+
€87,95 €79,95
+
-13%
Lamponline Buitenlamp Bladel wand omhoog
€109,00 €94,95
+
-7%
Lamponline Buitenlamp Brink paal
Buitenlamp Brink paal
€135,00 €124,95
+

Klassieke buitenlampen

Mensen brengen steeds meer tijd door in hun tuin en op hun terras. Met de tuinverlichting van Lamponline is het eenvoudig om tuinpaden te accentueren, stoepen en opritten te verlichten en op terrassen een gezellige sfeer te creëren. Lamponline biedt een ruim assortiment klassieke buitenverlichting. Of u nu een eenvoudige wandlamp zoekt, een inbouwspot of een lantaarnpaal met drie armen, in onze buitenlampen collectie vindt u het.

De meeste klassieke buitenlampen zijn gemaakt van Aluminium met vaak helder glas of kunststof. Hierdoor is het gebruik van een heldere filament LED lamp zeer fraai. Ook de kubistische buitenverlichting is momenteel erg in trek, buitenlampen in een vierkante of rechthoekige vorm waardoor er een minimalistische uitstraling ontstaat.