• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industrie Hanglampen

Vroeger hingen deze Industrie hanglampen in fabrieken of werkplaatsen en tegenwoordig worden deze (aangpaste en gemoderniseerde) hanglampen veel gebruikt bij een hedendaags interieur. Verschillende materialen en (ruwe) kleuren worden hiervoor gebruikt.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
-11%
Freelight Hanglamp Malacca 3 lichts
Hanglamp Malacca 3 lichts
€129,00 €115,00
+
-10%
Freelight Hanglamp Malacca 1 lichts
Hanglamp Malacca 1 lichts
€49,95 €44,95
+
-3%
Expo Trading ETH Hanglamp Mezzo Tondo goud groot
€399,00 €389,00
+
-17%
Expo Trading ETH Hanglamp Mezzo Tondo goud klein
€299,00 €249,00
+

Industrie Hanglampen

Vroeger hingen deze Industrie hanglampen in fabrieken of werkplaatsen en tegenwoordig worden deze (aangpaste en gemoderniseerde) hanglampen veel gebruikt bij een hedendaags interieur. Vaak worden deze industrie hanglampen gemaakt van metaal met een bewerkt geverft uiterlijk. Hier en daar een krasje is niet uit te sluiten en geeft ook een uniek effect aan deze industrie hanglamp.

De industrie hanglamp van nu is niet meer voorzien van een  gasontladingslamp maar heeft vaak een E27 Fitting waarin een halogeen of LED lamp ingedraaid kan worden, vroeger werden deze industriehanglampen alleen gebruikt om zoveel mogelijk licht te geven, tegenwoordig zijn ze vooral bedoeld om een bepaalde sfeer te creëren in de woonkamer.

Tegenwoordig zijn er industrie hanglampen die zeer strak ontworpen zijn en zeer goed passen in een strak modern interieur. Een grote hanglamp met een diameter van 80 cm boven een tafel van 2 - 2,5 meter is een vaak gebruikte combinatie. Soms met een blender onder de industrie hanglamp om inkijk te voorkomen en om te zorgen voor mooi egaal licht.