• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafellamp Highlight

Highlight tafellampen en burolampen zijn leverbaar met LED, halogeen of met E27 fittingen waarbij u zelf de lichtbron kan kiezen. In de collectie bevinden zich ook een aantal decoratieve tafellampen waarbij de lamp gedimd kan worden door een touch dimmer.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Tafellamp Highlight

Highlight tafellampen en Highlight burolampen zijn leverbaar met LED, halogeen of met E27 fittingen waarbij u zelf de lichtbron kan kiezen. In de collectie bevinden zich ook een aantal decoratieve tafellampen waarbij de lamp gedimd kan worden door het metaal aan te raken (touch dimmer). Een tafellamp van Highlight kenmerkt zich door de hoge afwerkingsgraad en de goede prijs/kwaliteit verhouding. De meeste burolampen zijn tegenwoordig voorzien met LED techniek waardoor de lamp zuiniger wordt en deze bijna geen warmte meer afgeeft.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie Highlight tafellampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de Highlight armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.