Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0

2e Pinksterdag open van 12 tot 17 uur in Almere en Zaandam. 2e Pinksterdag open van 12 tot 17 uur in Almere en Zaandam.

0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

2e Pinksterdag open van 12 tot 17 uur in Almere en Zaandam. 2e Pinksterdag open van 12 tot 17 uur in Almere en Zaandam.

Lichtadvies

 

Wij kunnen met ons lichtadvies een compleet pakket verlichting bieden voor uw hele huis of bedrijf/katoor. Onze lichtadviseur Nancy van der Maat kan u een advies geven in een van onze winkels "Lichtplaza" in Almere of Zaandam of op locatie. Nancy heeft ruim 20 jaar ervaring in lichtadviezen maar ook  in de verkoop en  inkoop van verlichting. Door veel verlichtingsbeurzen in Europa en Nederland te bezoeken, en door het continu contact hebben met de grootste verlichtings leveranciers, kunt u er van uitgaan dat we de nieuwste trends kunnen laten zien. Ook met de doorbraak van LED is er een hele nieuwe markt aangeboord wat betreft armaturen, deze kunnen compacter gemaakt worden en ook met de licht kleur kan er gespeeld worden.

 

Waarom een lichtplan?

Als u gaat verbouwen of u betrekt voor het eerst een woning of bedrijfsruimte kunt u het beste vooraf de lichtpunten bepalen zowel aan het plafond als aan de wand. Ook is het prettig om te weten wat de beste plek is voor bijvoorbeeld inbouwspots i.v.m de afmetingen en het aantal gaten. Ook als u gaat dimmen moet u weten wat voor dimmers u voor de armaturen moet hebben en op welke plek. Dat zijn zaken waar wij over kunnen meedenken.

Het kan ook lastig zijn om voor te stellen wat en hoeveel licht een bepaald armatuur (hanglamp, plafondlamp, spots, wandlamp, vloerlamp of tafellamp) geeft, en of deze lamp wel de juiste sfeer geeft. Op al  deze vragen kunnen wij u antwoord geven d.m.v een lichtplan.

De werkwijze is meestal als volgt, u kunt een van onze winkels bezoeken of contact opnemen per mail(klik hier). Met een bouw tekening of foto's van uw huis of bedrijf kunnen wij een lichtplan maken. Als u een afspraak maakt en u komt langs in de winkel dan kunt u meteen zien wat de lichtbeleving van een bepaald armatuur in de ruimte is. U kunt per mail contact opnemen en eventueel foto's/tekeningen bijvoegen en wij nemen z.s.m contact met u op.

Ook is het mogelijk dat onze lichtadviseur op locatie bij u thuis of bedrijf langskomt om alles te bekijken, daarna kan er volgens afspraak in een van de winkels het lichtplan besproken worden.

Hoe zijn we te bereiken?

Bel ons

ma t/m vr 10.00-18.00 uur
za 10.00-17.00 uur

+31 (0)36-5328394

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

[email protected]

Social media

Socials

4.5/5Review LogoWij scoren een 4.5/5 op Feedbackcompany

Lamponline.nl

Washingtonstraat 264
1334LX Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking