• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Licht Dimmers

Heel veel verlichting is te dimmen, het is alleen de vraag op welke manier het armatuur of de lichtbron gedimd moet worden. Veel LED armaturen met voorschakel apparaten zijn, mits het voorschakelapparaat (Driver) dimbaar is, te dimmen met Tronic dimmers.
Merken
Kleur
Stijl
Dimbaar
Materiaal

Licht Dimmers

Heel veel verlichting is te dimmen, het is alleen de vraag op welke manier het armatuur of de lichtbron gedimd moet worden. Veel LED armaturen met voorschakel apparaten zijn, mits het voorschakelapparaat (Driver) dimbaar is, te dimmen met Tronic dimmers (fase-afsnijdimmers). De LED lichtbronnen van Philips zijn veelal te dimmen met gewone gloeilampen (230 volt) lichtdimmers en daardoor zijn de modernste LED lampen simpel en met een goedkope lichtdimmer te dimmen.

Let wel goed op hoe de lichtdimmer gemonteerd moet worden, soms bevindt zich een enkele inbouwdoos in de muur maar soms 2 Als dat laatste het geval is heeft u een 2 voudig raam nodig met daarin dimmers of schakelaars van het zelfde merk. Op deze pagina wordt er uitgelegd over de werking van dimmers, klik hier.