• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine 24 Volt systeem

Het Plug & Shine LED-verlichtingssysteem van Paulmann werkt op gelijk spanning van 24 volt. Deze collectie verlichting voor buiten biedt met 24 volt gelijkspanning maximale veiligheid voor mens en dier, en is absoluut weerbestendig.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
Soort buitenlamp

Plug & Shine 24 Volt systeem

Het Plug & Shine LED-verlichtingssysteem van Paulmann werkt op gelijk spanning van 24 volt. Deze collectie buitenverlichting biedt met 24 volt gelijkspanning maximale veiligheid voor mens en dier, is absoluut weerbestendig en kan ook zonder vakkennis worden geïnstalleerd: Kabels, armaturen en toebehoren worden eenvoudig samengevoegd.

De creatieve vormgeving van de tuin is vrijwel aan geen grenzen gebonden. Zo eenvoudig is het: Plaats de buitenarmaturen in de tuin, stel een passend kabelsysteem tot maximaal 50 meter lengte samen en kies een trafo aangepast aan het totale vermogen. Sluit het Plug & Shine 24 volt systeem aan op uw buitencontactdoos en klaar! In onze winkels in Almere en Zaandam hebben we deze collectie gepresenteerd, ook kunt u ons altijd bellen voor informatie.