• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nowodvorski Mono railsysteem

De mono rails is leverbaar in verschillende afmetingen in een rechte uitvoering of met een 90 graden bocht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor GU10 LED lichtbronnen.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Nowodvorski Mono railsysteem

Het Mono licht systeem is een fraaie lange spot rails voorzien van moderne kokerspots die volledig draai- en kantelbaar zijn. Dit systeem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen in een lijn of met een 90 graden bocht. Wordt geleverd zonder lichtbronnen maar geschikt voor GU10 LED lichtbronnen van maximaal 10 Watt, dit systeem is eventueel zeer geschikt voor HUE lichtbronnen.

De spots zijn niet schuifbaar en de eventuele bocht is vast, dit is niet aan te passen. Het Nowodvorski mono systeem is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren.

Het monteren gaat als volgt: Het hele systeem wordt gemonteerd aan 4 kleine en 1 grote beugel die de 2 delen met elkaar verbindt. Om deze beugels te monteren moet er goed gemeten worden om deze op de juiste  plaatst te krijgen. De aansluiting zit op een plek maar de stroom kan op elke willekeurige plek in de rail binnen komen. Monteer en meet eerst 1 gedeelte en als deze gemonteerd is kan het andere deel verbonden worden. Er wordt een wit vierkant plat plaatje meegeleverd om tussen het lichtpunt en de rail te monteren zodat het lichtpunt niet zichtbaar is.