• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spot Highlight

Alles spots van Highlight zijn voorzien van halogeen lampen of worden geleverd met de modernste LED techniek. De vormgeving is over het algemeen modern en voorzien van de meest trendy kleuren zoals wit, mat-chroom beton etc.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Spot Highlight

Alles spots van Highlight zijn voorzien van halogeen lampen of worden geleverd met de modernste LED techniek. De vormgeving is bij Highlight over het algemeen modern en voorzien van de meest trendy kleuren zoals wit, mat-chroom beton etc. Ook zijn er spotjes die speciaal ontwikkeld zijn voor plaatsing in de badkamer. Deze spots hebben een waterdichtheid van minimaal IP 44 (klik hier voor meer informatie over IP waarde en badkamer verlichting). Ook bestaat er een mogelijk heid om bij de Halogeen spots van Highlight de halogeen lampen te vervangen voor LED lampen, hierdoor ontstaat er een LED spot die zuiniger en veel langer mee gaat dan een traditionele halogeen lamp.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie Highlight spots gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de Highlight armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.