• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keuken en Kast verlichting

Verlichting onder de keukenkast of verlichting boven een kast moet om te beginnen goed (werk)licht geven, maar het gaat er ook om dat de verlichting bij de sfeer van de ruimte past. Denk goed na over de stroom voorziening voor de spots.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Keuken en Kast verlichting

Keuken en kast verlichting moet om te beginnen goed werklicht geven, maar het gaat er ook om dat de verlichting bij de sfeer van de keuken past. Denk goed na over de stroom voorziening voor de keukenkast lampen (boven de kasten of achter de kasten of vanaf een stopcontact), en waar u de schakelaar plaatst of laat plaatsen. Onze kastverlichting

Soms is het lastig om genoeg licht in een kast te krijgen. Met ons assortiment kast verlichting kunt u op verschillende manieren de kast verlichten. 

De meeste armaturen zijn voorzien van (vervangbare) LED lichtbronnen en het voordeel van LED als lichtbron bij kast- en keuken kast verlichting is dat het armatuur niet heel heet wordt. Ook zijn deze armaturen super zuinig en vaak zijn de warm-witte lichtbronnen goed dimbaar.