• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Badkamer inbouwspots

Inbouwspots voor in de badkamer moeten aan bepaalde eisen voldoen, deze spot moet redelijk waterdicht zijn om te zorgen dat water(damp) geen contact kan maken met de spanning op de inbouwspot. De dichtheid van een spot wordt aangegeven met de IP waarde.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Badkamer inbouwspots

Inbouwspots voor in de badkamer moeten aan bepaalde eisen voldoen, deze spot moet redelijk waterdicht zijn om te zorgen dat water(damp) geen contact kan maken met de spanning op de inbouwspot. Het materiaal moet ook tegen het vocht kunnen zodat deze niet gaan roesten of corroderen.

De dichtheid van een armatuur wordt aangegeven met de IP waarde, het komt eigenlijk hier op neer dat inbouwspots die gemonteerd worden in zone 0, 1 of 2 moeten voldoen aan een minimale IP waarde. Als de inbouw spots worden gemonteerd in een badkamer boven de 2,25 meter (dus niet in zone 0, 1 of 2) zijn er geen IP waarde nodig. Wij adviseren wel altijd spots met minimaal IP21 in de badkamer omdat deze beter tegen het vocht bestand zijn. De (metalen) onderdelen van onze badkamer inbouwspots zijn zodanig behandeld dat deze niet gaan roesten.