• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Masterlight

Masterlight is sinds 1987 actief als producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds 2002 zijn ze gevestigd in een mooi pand te Panningen. Inmiddels levert Masterlight in heel Europa.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Masterlight

Masterlight is sinds 1987 actief als producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds 2002 zijn ze gevestigd in een mooi pand te Panningen. Inmiddels levert Masterlight haar designverlichting aan verlichtingsspeciaalzaken en meubelzaken in een groot deel van Europa. Door hun vakmanschap en flexibiliteit kan Masterlight snel schakelen bij nieuwe meubel ontwikkelingen, maar ze kunnen ook snel voldoen aan speciale wensen van klanten.

Bij het ontwerpen en het maken van de verlichtingsarmaturen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Daarom maken ze voor de productie van deze producten uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en LED componenten. Daarnaast is het designteam van Masterlight continu bezig het inspelen op nieuwe trends en het toepassen van nieuwe technieken. Naast verlichting uit eigen assortiment, importeren ze ook verlichting uit andere delen van Europa.