• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 

Het bedrijf LichtPlaza is gestart in 1997 aan de middachtenlaan in Almere met de verkoop van verlichting onder de naam Doemeer licht. Met een oppervlakte van 1000 m² en een grote collectie verlichting en kleinmeubelen was deze winkel toendertijd een van de grootste in Nederland. Na een verhuizing in Mei 2015 bevindt de winkel zich met 2 verdiepingen op het terrein van Meubel boulevard Doemere onder de naam LichtPlaza Almere.

LichtPlaza Zaandam is ontstaan in April 2002 en bevindt zich met een winkel oppervakte van 800 m² recht tegenover de Hornbach aan de Meubelboulevard Zaanplein. De collectie is rustig gepresenteerd op "eilandjes" en door het kundige personeel, de grote collectie en evt. de mogelijkheid om zelf in boeken te snuffelen is het bijna onmogelijk om niet te slagen.

In 2005 besloot de directie om ook verlichting aan te bieden op internet onder de naam: Lamponline.nl. Mede door de combinatie van een fysieke winkel en de daaraan gekoppelde webshop en kennis van de verlichting is dit een geslaagde combinatie gebleken.

De voordelen van het kopen bij Lamponline.nl:

  • Gratis verzending vanaf € 35,-.
  • Betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring.
  • 2 fysieke megastores om te ruilen, op te halen, retour te brengen en onze collectie in het "echt" te bekijken.
  • Lamp niet naar de zin? binnen 14 dagen geld terug.