Highlight

Highlight verlichting uit Weesp importeert de allermooiste design verlichting met als kenmerk dat het betaalbaar is en een hoge afwerkingsgraad heeft. Doordat de designers in het buitenland de input krijgen van de medewerkers van Highlight  in Nederland ontstaan er europese collecties die worden geproduceerd in het buitenland maar van een hoge europese kwaliteits niveau.

Voor verlichting in practisch elke stijl kunt u bij Highlight terecht. Vooral het gebruik van LED wordt veel toegepast bij de vloer- en leeslampen in combinatie met een perfecte dim techniek. Ook is er een grote collectie armaturen in combinatie met stoffen kappen met de allernieuwste trendy kleuren. De collectie bestaat uit: hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen, spotjes en plafondlampen. Ook is er een grote collectie kappen en badkamer verlichting bij Highlight aanwezig.

Lamponline en Lichtplaza Almere en Zaandam zijn Officiële dealers van Highlight verlichting. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-)  en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid