Highlight verlichting

 

 

 

 

 

Highlight BV (Nederland) is een relatief jonge speler op de europesche verlichtingsmarkt en kenmerkt zich door het leveren van kwalitatief goede verlichtingsarmaturen voor een redelijke prijs. Veel armaturen met stoffen kappen in diverse kleuren en ook de combinatie van LED armaturen met stoffen kappen is momenteel erg trendy. Bijvoorbeeld wandlampen met een LED spot aan de onderzijde is erg handig voor bijvoorbeeld in een slaap kamer voor leeslicht terwijl de lichtbron in de kap zorgt voor zacht licht en sfeer. Uiteraard zijn de lichtbronnen apart te schakelen.

 

Ook bestaat de collectie van Highlight uit diverse LED armaturen, zo zijn er LED vloerlampen waarvan de lichtopbrengst overeenkomt met de oude (stroom slurpende) halogeen vloerlampen maar ze verbruiken maar een fractie daarvan. De lichtkleur is bij alle armaturen minimaal 3000 Kelvin Warm-wit. Bijna alle LED plafondlampen en LED spots van Highlight zijn voorzien van een LED driver (voorschakelapparaat) die goed dimbaar is waardoor u het juiste licht op de juiste plaats kunt krijgen. Ook bevinden zich in de collectie van Highlight LED hanglampen waar een druk (touch) dimmer is ingebouwd.

Vloerlamp Brescia LED

De collectie van Highlight bestaat uit plafondlampen, vloerlampen, wandlampen, spots, tafellampen, en hanglampen. Ook heeft Highlight een collectie badkamer verlichting en een grote collectie lampenkappen. Door het goed in de gaten te houden van (inter)nationale trends, en het kort schakelen bij de Chineze en Europese verlichtings fabrieken, kan Highlight ervoor zorgen dat de trends snel gevolgd worden en de mogelijkheid hebben om zelf de trend te zetten.