Lucide verlichting

Lucide verlichting (Belgie) is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere lampen merken van Europa. Lucide is voorloper op het gebied van energie zuinige verlichting (LED) en volgt nauwgezet de trends in de meubel markt om de verlichting hierop aan te passen. Vanuit het hoofd kantoor in  België (Antwerpen), waar het verkoop kantoor zich bevindt, wordt de productie in China aangestuurd. Lucide heeft een eigen kantoor in Hongkong waardoor de lijnen kort zijn en waardoor bij snel opvolgende trends snel geschakeld kan worden. De verlichting kenmerkt zich door duurzaamheid wat betreft de lichtbronnen (veel LED) en wat betreft materiaal keuze, alle buitenlampen zijn van duurzaam aluminium waardoor deze jaren lang meegaan.

Spot ZETT Zwart LED

De collectie van Lucide is zeer afwisselend en geschikt voor verschillende interieurtypes. Met een collectie die honderden lampen beslaat, is er voor ieder wat wils. Er zijn moderne strakke series, maar ook klassieke verlichting als u meer houdt van een klassiek interieur. Lucide sluit zich aan bij de traditie van de Belgische design leveranciers om strakke en originele armaturen te ontwerpen die goed van kwaliteit zijn maar scherp geprijsd.

Hanglamp VOLO groot

Naast de binnenlampen van Lucide biedt het merk ook een ruime keuze aan tuinverlichting. Met de buitenverlichting van Lucide kunt u er ook tijdens de mooie zomeravonden van genieten. Ook voor een deskundig lichtadvies met betrekking tot Lucide verlichting, bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben een grote collectie van Lucide in onze winkels gepresenteerd en mocht u interesse hebben in een Lucide lamp belt u dan even op om de beschikbaarheid te checken.