Plug & Shine laagspannings buitenverlichting

Het laagspannigs systeem Plug & Shine van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de simpele manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. Het begin is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

 

 

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes. Ook is een afstandsbediening systeem mogelijk waardoor u dit systeem simpel kan schakelen en/of dimmen.

Wat is het voordeel van dit 24 volt Plug & Shine systeem van Paulmann? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor dier en mens. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning. Deze buitenlampen zijn ontworpen door de beste duitse designers en worden geleverd met standaard 5 jaar Paulmann garantie.

In de Licht Plaza winkels in Almere en Zaandam hebben we het Plug & Shine systeem van Paulmann gepresenteerd staan om het te bekijken, via Lamponline.nl kunt u dit systeem vanaf €34,95 gratis laten thuis bezorgen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.