• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grossmann

Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Grossmann

Grossmann is een duitse leverancier/fabrikant van design verlichting van de hoogste kwaliteit. Met name de wand- en plafondlampen overheersen in het assortiment van de fabrikant, dat zich voornamelijk in het midden tot hogere prijssegment bevindt. Bij veel modellen heb je de keuze uit wand- of plafondmodellen die van dezelfde "famillie" zijn. Tegelijkertijd is er een grote keuze aan kleuren: glanzend zwart, mat messing, aluminium en champagne zijn beschikbaar.

Grossmann gebruikt moderne LED-technologie voor al zijn lampen. De LED's kunnen in de fabriek worden vervangen, wat bij andere leveranciers niet vanzelfsprekend is. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de levensduur van het product, wat weer een positief effect heeft op het milieu. Bovendien zijn alle Grossmann lampen dimbaar.

Sommige modellen hebben de zogenaamde dim-to-warm functie - hierdoor krijg je een warmere lichtkleur bij het dimmen. Houd er echter rekening mee dat dimmer, licht en driver in dit opzicht compatibel met elkaar moeten zijn.