Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

17 augustus 2022

Highlight verlichting

Highlight BV (Nederland) is een relatief jonge speler op de europese verlichtingsmarkt en kenmerkt zich door het leveren van kwalitatief goede verlichtingsarmaturen voor een redelijke prijs. Veel armaturen met stoffen kappen in diverse kleuren en ook de combinatie van LED armaturen met stoffen kappen is momenteel erg trendy. Bijvoorbeeld wandlampen en tafellampen met een LED spot aan de onderzijde is erg handig in een slaap kamer voor leeslicht terwijl de lichtbron in de kap zorgt voor zacht licht en sfeer. Uiteraard zijn de lichtbronnen apart te schakelen. 

Nieuw in de colectie zijn leeslampen die dimbaar zijn maar waar ook de lichtkleur in te stellen is. Je kan dan kiezen tussen mooi warm sfeer licht of koel (dag) licht die een perfecte kleur weergave hebben. Tevens zijn er modellen met een ingebouwde accu waardoor deze draadloos te gebruiken zijn.

Ook bestaat de collectie van Highlight uit diverse LED armaturen, zo zijn er LED vloerlampen waarvan de lichtopbrengst overeenkomt met de oude (stroom slurpende) halogeen vloerlampen maar ze verbruiken maar een fractie daarvan. De lichtkleur is bij alle armaturen minimaal 3000 Kelvin Warm-wit. Bijna alle LED plafondlampen en LED spots van Highlight zijn voorzien van een LED driver (voorschakelapparaat) die goed dimbaar is waardoor je het juiste licht op de juiste sterkte kunt krijgen. Ook bevinden zich in de collectie van Highlight LED hanglampen waar een druk (touch) dimmer is ingebouwd.

De collectie van Highlight bestaat uit plafondlampenvloerlampenwandlampenspotstafellampen, en hanglampen. Ook heeft Highlight een collectie badkamer verlichting en een grote collectie lampenkappen. Door het goed in de gaten te houden van (inter)nationale trends, en de korte schakel naar de Chineze en Europese verlichtings fabrieken, kan Highlight ervoor zorgen dat de trends snel gevolgd worden en de mogelijkheid heeft om zelf de trend te zetten.

    

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »