Lamponline blog: om uw verlichtings keuze nog makkelijker te maken

Verlichting railsysteem

Verlichting railsysteem Onze verlichtingsrails kunt u in elke gewenste lengte krijgen en is verkrijgbaar in het wit, aluminium en chroom. De spots kunt u gewoon op de rail klikken en zijn ook simpel heen en weer te schuiven.

Plug & Shine laagspannings buitenverlichting

Het laagspannigs systeem Plug & Shine van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de simpele manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. Het begin is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

Paulmann U-Rail

Paulmann U-Rail Met de Paulmann URail zijn de mogelijkheden oneindig, omdat het systeem werkt op 230 volt (en niet op 12 volt) en wordt er geen gebruik gemaakt van een transformator. Hierdoor is het systeem stabieler en kunt u langere lengtes maken (12 volt systemen zijn beperkt qua lengte), ook is het systeem makkelijker te dimmen (gloeilampen dimmer). Het systeem bestaat uit verschillende lengtes rails, verbinders, T en X verbinders en verschillende soorten spots of hanglampen.