Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

1 september 2018

Verlichting railsysteem

Onze Paulmann verlichtingsrails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en zijn leverbaar in het wit, aluminium en zwart. De spots kunt u gewoon op de rail klikken en zijn ook simpel heen en weer te schuiven. 
 
Hierdoor krijgt u altijd het licht op de juiste plek. De railsen zijn verkrijgbaar in 0,5, 1 en 2 meter lang en deze zijn te koppelen met verbinders, ook is het mogelijk om T en X verbinders te gebruiken. Het systeem begint met een voeding die de 230 volt doorgeeft van het lichtpunt naar de rails.
 
De lichtrails kan strak tegen het plafond gemonteerd worden maar het is ook mogelijk om het systeem 10 cm naar beneden te krijgen d.m.v afstandshouders. Er is een grote keuze in LED spots met vervangbare of ingebouwde LED lampen waarvan de meeste te dimmen zijn met een LED dimmer.
 
Een verlichtings railsysteem wordt veel toegepast als het licht punt zich niet op de plek bevindt waar u het licht wilt hebben. Door het railsysteem van Lamponline kunt u bijvoorbeeld de rails 2 meter lang maken en daar leuke hanglampjes aan hangen. Er is een hanglampen adapter waar u een zelf gekozen lamp aan kunt hangen, een ander voordeel is dat u hiermee de hanglampen simpel heen en weer kan schuiven.
 
In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam is dit railsysteem te bekijken en aan te raken, wij kunnen u adviseren en een berekening maken en precies nakijken welke onderdelen u nodig heeft.

Reacties

  • Door F. Bouhuys, 2 december 2019

    We hebben een U.rail System set Dichroic 4x40wat GZ10 chroom mat/Dichroic 230V
    Artikel nr. 950.93 heeft u daar ook onderdelen en aansluitdelen eventueel een dimmer plus afstand bediening.
    Graag een reactie Mvg F...

Laat een berichtje achter

Berichten formulier

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »