Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

Leeslampen

Leeslampen zijn voornamelijk staande lampen maar er zijn ook leuke tafellampen die op een tafeltje bij de bank gezet worden om goed licht te geven om bij te lezen. Ook bijvoorbeeld boven een Buro is het belangrijk dat er een goede leeslamp gebruikt wordt die goed werk licht geeft.

 

Klik hier voor alle leeslampen

 

Bij Lamponline vind u een grote collectie leeslampen met halogeen, spaarlampen of LED als lichtbron. LED is een goede nieuwe ontwikkeling als leeslamp, deze is namelijk energie zuinig, wordt niet warm en geeft meer dan voldoende licht. Ook gaat deze lichtbron veel langer mee dan de traditionele lichtbronnen. Er zijn ook speciale lampen die doorgaan als leeslamp, bijvoorbeeld een loeplamp, deze armaturen zorgen dat de letters vergroot worden of helpen bij een hobby. Meestal bevindt zich een ronde TL lamp in dit soort armaturen.

Ook lampen die bij het bed gemonteerd worden zijn speciale leeslampen die niet alleen mooi moeten zijn (ze moeten bij de slaapkamer meubels passen) maar ook het juiste licht op de goede plek moeten geven. De ander moet geen last hebben van het licht dat u nodig heeft als u bijvoorbeeld een boek leest. Er zijn nu ook speciale Boxspring lampen die een klem hebben zodat deze makkelijk bevestigd kan worden, u vindt deze hier. De meest verkochte leeslamp blijft toch de vloerlamp die bij een bank of stoel gezet kan worden, meestal bevindt zich in zo'n leeslamp een felle LED lamp. Het mooiste is als deze leeslampen een dimmer of schakelaar op de juiste hoogte hebben zodat u niet hoeft te bukken als de lamp geschakeld moet worden.

Op onze site Lamponline en in onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie leeslampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis vanaf € 35,- en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

 

 

Hoe zijn we te bereiken?

Bel ons

ma t/m vr 10.00-18.00 uur
za 10.00-17.00 uur

+31 (0)36-5328394

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

[email protected]

Social media

Socials

4.5/5Review LogoWij scoren een 4.5/5 op Feedbackcompany

Lamponline.nl

Washingtonstraat 264
1334LX Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking