• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine buitenlamp grondinbouwspot 6 Watt 20° warm wit licht

€81,95
Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is een kwestie van simpel de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes en klaar!
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plug & Shine buitenlamp grondinbouwspot 6 Watt 20° warm wit licht

Deze robuuste grondinbouw spot is een inbouwspot die een kleine richtbaar bundel geeft, ideaal om iets wat niet te breed is goed uit te lichten. Deze RVS/kunststof spot heeft een ingebouwde LED lamp en deze LED lamp heeft een licht bundel van 20°, de LED lamp zelf is handmatig ook 20° zwenkbaar. De 6 Watt LED lichtbron geeft 609 Lumen aan koel wit licht (3000 Kelvin). De hoogte is 15 cm en de breedte is 14 cm, de inbouwdiepte is 15 cm en de inbouwdiameter is 13,5 cm. Kleur: RVS met helder kunststof, deze spot kan belast worden tot 500 Kilo.

Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. De basis is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes.

Waarom een 24 volt systeem? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor mens en dier. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning.

Film

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen