• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine onderdeel transformator 75 Watt

€50,95
Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is een kwestie van simpel de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes en klaar!
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plug & Shine onderdeel transformator 75 Watt

Transformator die er voor zorgt dat 230 volt spanning wordt omgezet naar de veilige 24 volt gelijkspanning. Er bevindt zich een snoer met stekker aan deze Aluminium trafo en deze stekker kan in het buitenstopcontact gestoken worden. Hierna kan de rest van het Plug & shine systeem er aan gekoppeld worden tot een vermogen van maximaal 75 Watt. Deze trafo heeft een IP waaarde van IP44 waardoor deze probleemloos buiten gebruikt kan worden en is alleen te gebruiken met andere componenten van het 24 volt Plug & Shine systeem. Eventueel is er ook een losse kap te bestellen die om de trafo heen gemonteerd kan worden (zie onder deze pagina) dit is niet noodzakelijk maar geeft de trafo een moderne uitstraling. De hoogte van deze trafo is 4 cm, de lengte is 18,6 cm en de breedte is 6,4 cm.

Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. De basis is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes.

Waarom een 24 volt systeem? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor mens en dier. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning.

Film

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen