• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rails 2 meter alu

1 / 3
€50,95 €42,95
2 meter aluminium rails, maximaal 1000 watt. lengte: 200 cm, breedte: 1,8 cm en hoogte: 1,8 cm. om een andere rails te koppelen heeft u een verbinder nodig.
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rails 2 meter alu

2 Meter aluminium rails, maximaal 1000 Watt. Lengte: 200 cm, breedte: 1,8 cm en hoogte: 1,8 cm. Om een andere rails te koppelen heeft u een verbinder nodig, ook heeft u een set eindstukken nodig voor de uiteindes van de rails (zie onder deze pagina).

Deze 1 fase railsysteem werkt erg simpel: alle onderdelen zijn te koppelen met een verbinder, en in de rails bevinden zich gleuven waarmee het systeem aan het plafond gemonteerd kan worden. De spots zijn makkelijk los en vast te maken en goed heen en weer te schuiven. ook zijn de spots goed draai- en kantelbaar waardoor u altijd het licht krijgt op de juiste plek. Als basis heeft u altijd een voeding nodig (het systeem werkt op 230 volt dus u heeft geen transformator nodig), een verbinder (om de connectie te maken met de rail) en de rails zelf. Van daaruit kunt u uw systeem zelf samenstellen met lengtes, hoeken of T- en X- stukken.

Let op! Helaas kan deze rail (i.v.m de afmeting) niet retour gestuurd worden. Bij dit artikel geldt dus niet dat deze binnen 14 dagen retour kan.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen